Trendy guesthouse in Zandvoort

Op loopafstand van het strand!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

De gastvrije eigenaren van Suite Suite - Slapen aan Zee, die zelf in het woonhuis een stukje verderop wonen, heten je van harte welkom in dit vakantieparadijsje. Ze hebben het gastenverblijf prachtig ingericht en enkel gebruik gemaakt van luxe materialen van goede kwaliteit. Vanuit het comfortabele bed kijk je door het dakraam naar de sterren en het halfronde raam bij de zithoek verbindt binnen moeiteloos met buiten. Daarnaast heb je een eigen luxe badkamer en een kitchenette. Op het overdekte terras sluit je de dag af met een lekker drankje. Je wil nooit meer naar huis!

  • Suite Suite - Slapen aan Zee
  • Dichtbij het strand
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkeren

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.