Vakantiehuisje pal op het strand in Castricum

Last minute weekendje zonnen aan de Nederlandse kust!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Dit strandhuisje in Castricum is klein, maar fijn! Het optrekje mag dan niet heel luxe of groot zijn, de locatie kan niet beter. Je slaapt hier midden op het strand en wordt wakker met het ruisen van de zee. Ontbijt met uitzicht op de golven en zoek daarna als eerste het beste plekje uit op het strand. Je kunt tijdens je verblijf gebruik  maken van de gezamelijke badkamer en keuken.

  • Strandhuisje in Castricum
  • Direct op het strand

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.