Weekendje weg

Weekendje Amsterdam in een kleurrijk hotel

Inclusief ontbijt

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Qbic Hotel Amsterdam is een budgetvriendelijk en hip 3* hotel in Amsterdam-Zuid. In de kleurrijke ontbijtruimte zet je niet alleen 's ochtends je tanden in verse croissants en broodjes, het is ook dé plek om andere reizigers te ontmoeten en tips uit te wisselen. Dankzij de gunstige ligging vlakbij Station Zuid pak je zo de tram naar de leukste hotspots van Amsterdam.

  • Qbic Hotel Amsterdam
  • 3
  • Gratis Wi-Fi
  • Dichtbij Station Zuid
  • Budgetvriendelijk hotel
  • Ontbijtzaal

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.