Wellness weekend in Leipzig

Inclusief dagelijks ontbijt en dagentree SachsenTherme

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Begin je dag goed bij het ontbijtbuffet van LOGINN by Achat Leipzig en duik dan deze leuke Duitse stad in! Vanuit dit hotel sta je met de trein zo in het centrum. Leipzig is een hippe studentenstad met interessante bezienswaardigheden zoals het Altes Rathaus en de Thomaskirche. Tussen deze historische highlights vind je gezellige cafeetjes en terrasjes om even je voeten te laten rusten met een ijskoud biertje.

  • LOGINN by ACHAT Leipzig

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.