Ibiza vakantie in té leuk roze (!) hotel

Tijd voor een girlstrip!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Plof met een lekker drankje en een goed boek neer op een van de roze bedden aan het zwembad van Wi-Ki-Woo en laat het genieten maar beginnen. Dit 3* hotel op Ibiza is met haar trendy ingerichte kamers met hier en daar een tintje roze héél erg Instagramwaardig. En dit hotel ligt ook nog eens op loopafstand van het strand, beter kan niet, toch?!

  • Wi-Ki-Woo Ibiza
  • 5
  • Buitenzwembad
  • Gratis Wi-Fi
  • Adults Hotel
  • Restaurant

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.