Stedentrip Barcelona in een centraal hotel

In no time in hartje stad én op het strand!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Hotel Santa Marta ligt op een geweldige locatie tussen stad en strand. Wandel in enkele stappen de historische Gotische Wijk in, dé plek om te winkelen en terrasjes te pakken. Het is dan ook niet moeilijk om een leuk eettentje te vinden, want rondom het hotel vind je talloze gezellige restaurants en cafés. Met een metrohalte om de hoek breng je in no time een bezoekje aan de mooiste hotspots en bezienswaardigheden van de stad. Liever een dagje zonnestralen vangen? In slechts 15 minuten lopen sta je al met je voeten op het strand.

  • Hotel Santa Marta
  • 2
  • Tussen stad en strand
  • Ontbijtrestaurant
  • Gratis Wi-Fi

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.