Swim-up suite in Chalkidiki

8-daagse droomvakantie, inclusief vluchten en transfers

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Royal Hotel and Suites is een geliefd vakantiecomplex in Chalkidiki dat bestaat uit nette suites en appartementen. Mijn favoriet? Dat is natuurlijk de suite met privézwembad! Vanaf je terras duik je zo het water in. Plons je liever in zee? Het strand van Polichrono ligt op slechts een paar minuten lopen van de appartementen. Daarnaast heeft het hotel een restaurant met een kaart vol Griekse specialiteiten.

  • Royal Hotel and Suites
  • 4
  • Restaurant
  • Hotel vlakbij het strand
  • Buitenzwembad aanwezig
  • Gratis Wi-Fi

Is dit ook iets voor jou?

Tips uit het Travel Magazine

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.