Decibel Outdoor Festival – Win tickets

*****De winactie is afgelopen en de winnaar is bekend*****

Ik wil iedereen van jullie bedanken die heeft meegedaan aan deze winactie! Helaas kon er slechts één persoon de Premium Tickets voor Decibel Outdoor winnen. De winnaar is inmiddels op de hoogte gebracht: gefeliciteerd met de prijs R. Regter en veel plezier bij Decibel Outdoor Festival 2018!! 🙂

Ben jij deze keer niet in de prijzen gevallen? Niet getreurd; ik houd geregeld van dit soort winacties, dus houd mijn website en Facebook pagina goed in de gaten voor nieuwe te winnen prijzen in de toekomst!

Holidayguru winactie: tickets voor Decibel Outdoor Festival 2018

Choose your destination… Destination Decibel! Duizenden Decibel fans schreeuwden deze woorden vorig jaar luidkeels mee met de officiële anthem (NCBM – Destination) van Decibel Outdoor Festival 2017. De anthem voor Decibel Outdoor 2018 is inmiddels ook bekendgemaakt, evenals de volledige line-up: het is er weer een om in te lijsten hoor. Bereid je voor op bass, bass en nog eens bass!

Verdeeld over 15 area’s bieden ruim 200 artiesten het beste van het beste binnen the harder styles. Van Minus Militia live op de Mainstage tot Paul Elstak bij de Pussy lounge Mansion; van de Radical’s Raw Hardstyle bij The Lake tot lekker old-school early-raven bij Buzz Fuzz bij The Road. Met een capaciteit voor maar liefst 70.000 bezoekers is het Decibel Outdoor Festival – georganiseerd door b2s – hét festival voor elke fan van de hardere stijlen: tijd om te stampen!

De kaartverkoop ging op 12 mei 2018 van start en zoals elk jaar weer: het gaat hard! Gelukkig heeft de Holidayguru Premium Tickets voor Decibel 2018 voor je weten te bemachtigen ter waarde van €104,75 per ticket! De tickets zijn inclusief aparte Premium ingang, exclusieve Decibel gadget, toegang tot de Premium decks (inclusief eigen bar & toiletten) en meer.

Meedoen aan de winactie

 

 

 

Win tickets voor Decibel

Goedkope vakanties? Check Holidayguru!

Ik ben de Holidayguru: ik ga elke dag online op zoek naar goedkope vakanties, die ik vervolgens hier op mijn blog met je deel. De beste vakantiedeals, de goedkoopste vluchten, de scherpste reisaanbiedingen. Goedkope vakanties? Check Holidayguru!

Het festival

Hieronder vertel ik je alles over Decibel Outdoor 2018. De line-up, de stages, waar het is, hoe je er komt en nog veel meer info.

Over het festival

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel en zo gebeurd. Je hoeft namelijk maar één ding te doen: schrijf je in voor mijn nieuwsbrief via het vakje hiernaast! Hiermee doe je automatisch mee aan de loting voor deze prijs (mits je wel de aanmelding voor de nieuwsbrief bevestigt). Met een beetje geluk sta jij straks helemaal gratis op Decibel!

Let op: ook als je je in het verleden al hebt aangemeld voor mijn nieuwsbrief moet je alsnog hier je e-mailadres achterlaten in het vakje hiernaast. Je krijgt in dit geval echter geen nieuwe bevestigingsmail.

*Lees hier de complete voorwaarden voor deelname

Wat valt er te winnen?

Met deze winactie kun je twee Premium festivaltickets – ter waarde van €104,75 per stuk – winnen voor het muziekfestival Decibel Outdoor – fueled by fanatics wat plaatsvind in park de Beekse Bergen in Hilvarenbeek in Nederland op 18 augustus 2018.

Decibel Contest

Decibel Outdoor Festival 2018

Hier vind je alle info over Decibel Outdoor Festival 2018; wanneer is Decibel, de Decibel line up, de locatie, tot een overzicht van de Decibel anthems door de jaren heen. Lees hieronder alles over Decibel. Ga mee in de wereld van hét festival voor de hardere stijlen!

Wat is Decibel? | Wanneer is Decibel | Decibel line up

Decibel locatie & adres | Decibel campingDecibel tickets

Decibel playlist | Decibel app

Decibel anthem | Meer festivals

Decibel mainstage
De mainstage van vorig jaar

Wat is Decibel?

Choose your destination… Destination Decibel! Duizenden Decibel fans schreeuwden deze woorden vorig jaar luidkeels mee met de officiële anthem (NCBM – Destination) van Decibel Outdoor Festival 2017. De anthem voor Decibel Outdoor 2018 is inmiddels ook bekendgemaakt, wat vind je ervan? De volledige line-up is ook al bekend en het is er weer een om in te lijsten. Bereid je voor op bass, bass en nog eens bass!

Verdeeld over 15 area’s bieden ruim 200 artiesten het beste van het beste binnen the harder styles. Van Minus Militia live op de Mainstage tot Paul Elstak bij de Pussy lounge Mansion; van de Radical’s Raw Hardstyle bij The Lake tot lekker old-school early-raven bij Buzz Fuzz bij The Road. Met een capaciteit voor maar liefst 70.000 bezoekers is het Decibel Outdoor Festival – georganiseerd door b2s – hét festival voor elke fan van de hardere stijlen: tijd om te stampen!

Decibel Outdoor Festival is sinds de oprichting in 2002 een gevestigd begrip onder alle fans van de hardere stijlen. Het jaarlijks terugkerende dancefestival wordt georganiseerd door B2S – één van de grootste organisatoren van dance events in Nederland – en biedt een podium aan the harder styles. Denk hierbij aan Hardstyle, Hardcore, Freestyle, Early Rave, Industrial, Industrial, Terror, en nog veel meer crossovers erbinnen en uitschieters erbuiten. Wie houdt van een tandje harder is bij Decibel aan het goede adres.

Waar komt de naam Decibel vandaan?

Het is geen wonder dat het festival de naam “decibel” draagt, want dat is de term die we gebruiken om geluidsniveau (simpel gezegd: hoe hard iets klinkt) aan te duiden. Zoals Brennan Heart het in City of Intensity – de anthem van Decibel 2009 – verwoordde: “power is measured in de-ci-bel“!

Wanneer is Decibel 2018?

Het festival bestaat eigenlijk uit twee verschillende delen. Ten eerste is er het hoofdfestival, Decibel Outdoor – The Festival, wat op zaterdag 18 augustus 2018 plaatsvindt. Dit is het originele eendaagse festival zoals het oorspronkelijk begonnen is, en dit is hét grote festival waar tienduizenden mensen voor komen.

Decibel Outdoor – The Festival is op zaterdag 18 augustus 2018

Dit is echter nog niet alles; voor wie geen genoeg kan krijgen is er de vrijdag ervoor al de friday kick-off party, is er op zaterdag als afsluiter van het festival een saturday nightparty, én tot slot is er op zondag nog een aparte sunday closing party. Het complete weekend heeft de naam Decibel Outdoor – The Weekend en vindt plaats van vrijdag 17 t/m zondag 19 augustus 2018.

Decibel vanaf boven
Het festival vanuit de lucht gezien

Decibel line up

De volledige Decibel line-up werd op 10 mei 2018 bekendgemaakt en het is werkelijk weer een waslijst vol top-artiesten. Het festival is verdeeld in zes aparte districten, ieder weer met eigen aparte subsecties. In het totaal zijn er vijftien stages te vinden, verspreidt door de beboste park van de Beekse Bergen. De Mainstage – genaamd de Decibel Powerstation – vormt de krachtige kern van Decibel. Daarnaast is het festival verdeeld in de gebieden The Beach, The Lake, The Forest, The Road en The Weekend. Hieronder geef ik je een kort overzicht van de stages en de lineup van de Mainstage. Voor de volledige line-up voor Decibel 2018 kijk je hier op de website van het festival.

Decibel mainstage
  • The Mainstage: Decibel Powerstation – Harder styles

Dit gigantische podium is het centrale punt van het festival en biedt de creme de la creme van de hardere stijlen. Sluit hier zeker ook je avond af om die dikke eindshow mee te maken! De volledige line-up van de Mainstage:

Bass Modulators
Brennan Heart
Fuelled by fanatics: Da Tweekaz live
Guerrillas feat. Furyan, Neophyte, Nosferatu & Tha Playah
Headhunterz
KELTEK
Minus Militia live
Noisecontrollers & Atmozfears
Sound Rush
Ran-D vs Phuture Noize
Wildstylez
Hosted by DV8

  • Overige stages

Naast die imposante Mainstage zijn er dus maar liefst 14 andere stages te vinden, verdeelt over nog vijf districten. Elk district heeft een eigen thema, plus ook een eigen mix van stijlen en dj’s.

The Forest: Diep in de donkere bossen tussen de hoge bomen vindt de zon geen doorgang meer en hult de wereld zich in duisternis. Dit district zorgt voor de hardste dreunen; hier is het hard gaan! De vertegenwoordigde stijlen zijn Hardcore, Uptempo, Terror en Industrial.

The Road: Tijd voor een roadtrip! Dit district staat in teken van de oldtimers. Ben bereidt om flink los te gaan op de beste Hardstyle Classics, de hardste Millenium Hardcore, racende Early Rave en natuurlijk de echte Oldschool Classics.

The Lake: Je voelt het zwoele briesje op je gezicht en tuurt door je zonnebril over de glinstering van het water. Op het meer zie je golven vormen door het gonzende geluid van de Hardstyle stages. De Euphoric Hardstyle brengt je in hogere sferen; het snoeiharde beuken van de Raw Hardstyle zorgt voor een spetterende belevenis. Hardstyle liefhebbers: The Lake is jullie tempel!

The Beach: Pussy Lounge fans, deze is voor jullie! Het zonnetje schijnt, voetjes in het zand, korte broek aan, en gaan met die banaan. Bereid je voor op het beste wat de wereld te bieden heeft in Freestyle.

The Weekend: Is zo’n dagje Decibel niet genoeg voor je? Wil je dat Decibel maar door blijft gaan? Zorg dan dat je blijft voor het hele weekend en geniet van het travellers paradise. Dit is voor de mensen die energie over hebben voor meer dan slechts een dagje 😉

Minus Militia live op Decibel
Minus Militia live op Decibel 2017

Decibel locatie & adres

Decibel vindt sinds de vijfde editie in 2006 plaats in vakantiepark de Beekse Bergen. De eerste drie edities werden gehouden in het recreatiegebied de Binnenmaas (Mijnsheerenland)en de vierde editie in het Lingebos (Gorinchem). Alle keren daarna vond de party plaats in vakantiepark de Beekse Bergen. De locatie van Decibel – daar waar je met de auto met de GPS naartoe moet navigeren, of waar je het openbaar vervoer heen moet pakken – heeft als adres simpelweg de Beekse Bergen 1 in Hilvarenbeek (Noord-Brabant). Het festival staat al vanaf ver op borden aangegeven, ook op de snelweg, dus het is niet moeilijk om de Decibel locatie te vinden.

Mocht je met het openbaar vervoer komen dan pak je de trein naar Tilburg (de NS zet extra lange treinen in). Vanaf het centraal station in Tilburg rijden er tussen zaterdag 10.00 uur en zondag 00.00 uur continu pendelbussen van en naar het terrein.

Er zijn twee hoofdingangen om het festivalterrein op te komen, namelijk de NOORD ingang (welke de kleur ROOD heeft) en de ZUID ingang (GEEL gekleurd). Zie de kaart hieronder voor het precieze adres:

Decibel camping

Voor de mensen die niet alleen op de zaterdag gaan, maar het totaalpakket aangeschaft hebben en voor The Weekend gaan, is er een speciale camping ingericht. De Decibel camping is eigenlijk al een beleving op zich. De prachtige locatie van het vakantiepark de Beekse Bergen is de ideale plek om je tent op te zetten en na een dag feest tot rust te komen (of om nog ff lekker door te feesten natuurlijk). De camping is een vrij recentelijke toevoeging aan het feest: sinds 2011 hoef je niet meer de avond zelf nog terug naar huis, maar kun je gewoon op de camping naast het park verblijven.

plattegrond decibel camping
Plattegrond van de camping

Naast een gewone camping vind je hier veel extra faciliteiten, zoals natuurlijk de WKND Partyground, de Fun Plaza, de Hangout Plaza en de Central Plaza. Alles zit dicht bij elkaar, zodat je niet te ver hoeft te lopen. Je hebt de keuze uit veel soorten accommodaties, van tenten tot blokhutten tot bungalows tot zelf je caravan meenemen. Nieuw dit jaar zijn de luxere Safaritenten en de moderne Safari Resort lodges. Kijk op de website onder Travel voor een overzicht van alle accommodaties. Hierboven heb je alvast de plattegrond.

Decibel tickets

Op zoek naar Decibel tickets? Helaas ben je al te laat voor mijn winactie, want tot voor kort kon je via mij, de Holidayguru, een Decibel kaartje bemachtigen. Via de reguliere manier zijn de Premium tickets voor het festival helaas al uitverkocht. Ben je op zoek naar een standaard Decibel ticket dan zijn deze momenteel nog verkrijgbaar; zowel voor The Festival als voor The Weekend. Wacht echter niet te lang, want je kunt er vrijwel zeker van zijn dat het snel uitverkocht is. Kijk hier voor kaarten voor Decibel.

Decibel playlist

Natuurlijk kun je met Spotify weer helemaal in de stemming komen door naar de Decibel playlist te luisteren! Daarnaast vind ik het zelf altijd een goede manier om de beste tracks van alle dj’s die komen te leren kennen. De anthem van dit jaar staat natuurlijk bovenaan in de playlist.

Decibel app

Vorig jaar had Decibel zelf geen app gemaakt, maar kon je makkelijk alle info vinden in de Woov app; dé applicatie voor alles wat je nodig hebt voor en tijdens het festival. Steeds meer festivals maken tegenwoordig gebruik van deze handige app. Woov is verkrijgbaar in zowel de App Store als in Google Play.

decibel app

Decibel anthem (en de anthems van vorige jaren)

De Decibel anthem van 2018 is bekend! Brennan Heart mocht het dit jaar verzorgen en het is weer een knaller geworden hoor. Wie bij Defqon 1 was dit jaar heeft al een sneak peak gekregen, want daar speelde hij het nummer al live. De Decibel anthem van 2018 is Brennan Heart met Fuelled By Fanatics. Heb je ‘m nog niet gehoord? Dan zou ik zeggen volume op standje maximaal en genieten:

Heerlijk. Als je het mij vraagt is het jaar op jaar weer een heerlijke track. Laten we even terug in de tijd gaan en terugblikken op de eerdere edities van Decibel en welke nummers toen de soundtrack van het feest waren.

Mijn persoonlijke favoriet blijft dat heerlijke stukje Hardstyle van Zany & Max Enforcer, de Decibel anthem van 2011; Sound Intense City. Breng hieronder je stem uit wat volgens jou de beste anthem van Decibel is sinds de eerste editie in 2002. Wordt het Psyko Punkz met Back Again, of misschien toch verder terug in de tijd naar één van de meerdere anthems van The Beholder & Balistics feat. Max Enforcer. Ik ben benieuwd, wat is jouw persoonlijke favoriet? 🙂

Meer festivals

Het festivalseizoen is inmiddels alweer in volle gang en het aanbod is weer gigantisch. Ik zal de komende weken en maanden proberen meer artikelen over festivals te schrijven naar sommige van de beste feesten in Nederland, Europa en daarbuiten. Hieronder vind je alvast twee festivalgidsen die ik een tijdje terug geschreven heb over Tomorrowland en het Burning Man Festival.

*Voorwaarden voor deelname: De Decibel Outdoor Festival winactie wordt door UNIQ GmbH (Rhenus Platz 2, 59439 Holzwickede, Duitsland) georganiseerd. De actie begint op 06-06-2018 om 12:00:00 uur en eindigt op 12-08-2018 om 23:59:59 uur. Enkel mensen die binnen deze periode deelnemen aan de winactie maken kans op de prijs. Om mee te doen met deze winactie dient men zich in te schrijven voor mijn nieuwsbrief. Aanmelding is enkel geldig als deze na inschrijving bevestigd is. Ook als je je in het verleden al hebt aangemeld voor mijn nieuwsbrief moet je alsnog hier je e-mailadres achterlaten in het vakje hierboven. Je krijgt in dit geval echter geen nieuwe bevestigingsmail.

Met deelname aan deze winactie gaat de deelnemer akkoord met het volgende:

Enkel mensen die voldaan hebben aan de hierboven beschreven voorwaarden nemen deel aan de verloting van de prijs.

De volgende dingen zijn inbegrepen in de prijs:

De prijs omvat twee Saturday Premium tickets voor het festival Decibel Outdoor Festival 2018, ter waarde van €104,75 per stuk. De prijs kan enkel tijdens het genoemde festival worden ingewisseld. Een contante uitbetaling of inwisseling van de prijs is niet mogelijk. Kinderen tot 18 jaar dienen toestemming te krijgen van de ouders of wettelijke vertegenwoordigers om mee te doen aan deze winactie. Medewerkers van UNIQ GmbH en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname.