Deelnamebevestiging

Dankjewel voor je deelname aan de Voorpret Kalender

Dankjewel voor je deelname aan de Voorpret Kalender 2020 winactie! Je doet nu mee aan de huidige winactie. Om ook kans te maken op de prijzen van de andere dagen, dien je steeds opnieuw deel te nemen en je deelname via e-mail te bevestigen.

Bekijk mijn laatste deals

15.07.20

Weg in eigen land: luxe Limburg vakantie

Modern en luxe hotel in Roermond!

Zin om deze zomer nog een weekje weg te gaan, maar niet al te ver van huis? Dan is deze deal voor jou! Stap in de trein of de auto naar Limburg en verblijf een week in dit luxe hotel in Roermond.

15.07.20

Stedentrip Wenen in de zomervakantie

4-daagse stedentrip inclusief vluchten en 4* hotel

Bezoek deze zomer de hoofdstad van Oostenrijk tijdens een heerlijke 4-daagse stedentrip met verblijf in uitstekend 4* hotel en vlieg je vanaf Eindhoven!

15.07.20

Overnacht in een 18e eeuws kasteel in Limburg

Verblijf in dit unieke 4* hotel met een privébubbelbad!

Ben je op zoek naar een unieke overnachting, zoek dan niet verder! Boek dit romantische nachtje weg met verblijf in een kasteel van twee eeuwen oud! En dan heb je ook nog eens een eigen bubbelbad op je kamer!

15.07.20

4* All inclusive vakantie op Gran Canaria

Inclusief vluchten, transfers en luxe RIU hotel!

Laat je in de watten leggen in het luxe RIU Palace Palmeras! Vlieg naar Gran Canaria voor een onbezorgde vakantie onder de zon en verblijf op basis van all inclusive in dit mooie resort aan het strand.

15.07.20

Ontspannen mini-vakantie op de Veluwe

4* hotelarrangement inclusief ontbijt

Toe aan een momentje ontspanning? Met dit fijne hotelarrangement vertoef je in een 4* hotel midden in de bossen op de Veluwe. Ook diverse leuke steden liggen binnen handbereik voor een gezellig dagje uit.

15.07.20

All inclusive 4* zonvakantie op Sicilië

Inclusief vluchten, transfers en verblijf!

Acht dagen vakantie vieren in een 4* hotel aan het strand op Sicilië en dat ook nog eens op basis van all inclusive, dat klinkt goed toch? Boek snel deze scherpe deal en vlieg binnenkort naar de Italiaanse zon!