Deelnamebevestiging

Dankjewel voor je deelname aan de Voorpret Kalender

Dankjewel voor je deelname aan de Voorpret Kalender 2020 winactie! Je doet nu mee aan de huidige winactie. Om ook kans te maken op de prijzen van de andere dagen, dien je steeds opnieuw deel te nemen en je deelname via e-mail te bevestigen.

Bekijk mijn laatste deals

15.05.21

Luxe zonvakantie op Samos

All inclusive resort aan het strand!

Trakteer jezelf op een luxe zomervakantie onder de Griekse zon in dit luxe boutique hotel op Samos. Van dobberen in het zwembad, zonnebaden op het strand of ontspannen in de wellness, dit is de vakantie die je verdient!

14.05.21

Slaap tussen de alpaca's in te gek natuurhuisje

Alpaca's spotten vanuit je bed!

Dit wil je: in dit moderne natuurhuisje in Brabant slaap je tussen de alpaca's. Door de glazen pui kun je je zo vanuit bed spotten, hoe leuk is dat!

14.05.21

Tropische last minute Bonaire

9 dagen chillen op het witte strand

Witte stranden, een azuurblauwe zee en het hele jaar zon, dat is Bonaire! Dit stukje Nederland in de tropen is de ideale bestemming om te overwinteren!

12.05.21

Overnacht in een boomhut vlakbij de Efteling

Last minute weekendje weg!

Overnacht deze zomer een lang weekend in een boomhut - vlakbij de Efteling! Deze unieke overnachting is leuk voor jong en oud én betaalbaar.

12.05.21

Villa met privé infinity pool

Op het Griekse eiland Karpathos!

Vier jouw volgende vakantie ver weg van de massa in je eigen villa op het Griekse eiland Karpathos. Met privé infinity pool!

11.05.21

Betoverend weekendje weg in Bilderberg Château Holtmühle

Sprookjesachtige kasteelovernachting in Limburg

Beleef een romantisch weekendje weg in Château Holtmuhle! Voor slechte €107 geniet je van een sprookjesachtige overnachting in een 4* kasteelhotel midden in de Limburgse natuur. Dit arrangement is inclusief ontbijt en 3-gangendiner. Bilderberg Château Holtmühle Breng een bezoek aan Limburg en overnacht in een Middeleeuws kasteel! Ondanks het historische uiterlijk beschikt 4* hotel Bilderberg Château […]