Kerstcadeau week

Groupon Kerst

 

Vind het perfecte last-minute kerstcadeau bij Groupon!

 

Is 2019 niet voorbij gevlogen? Over een paar weken mogen we alweer aanschuiven aan het kerstdiner en gezellig cadeautjes uitwisselen. Heb jij het perfecte cadeau al gevonden voor je vrienden en familie? Nee? No worries! Samen met Groupon deel ik hier de leukste last-minute kerstcadeaus voor jouw reislustige geliefden.

Groupon Kerst

Groupon Hotels en Reizen maakt het vinden van een leuk kerstcadeau heel makkelijk. Bij Groupon vind je veel verschillende bestemmingen, van gezellige weekendjes uit in eigen land tot fantastische stedentrips in het buitenland.

Het enige wat moeilijk is, is kiezen uit al die waanzinnige deals! Om jou te helpen kiezen, verzamel ik hieronder de beste deals van Groupon voor je.

Geef een trip als kerstcadeau!

Geef vrienden of familie een trip als kerstkado!  Gelukkig is het heel eenvoudig om je Groupon voucher cadeau te doen aan een geliefde. Je hoeft alleen maar de volgende 4 simpele stappen te volgen:
1. Klik ‘Geef als kado’
2. Rond je aankoop af
3. Voeg de naam van de ontvanger en je boodschap toe
4. Print of e-mail je kado

 

2T

Neem voor nog meer inspiratie een kijkje bij Groupon’s Christmas Gift Guide!

Kortingscode

CADEAU15

Nóg meer goed nieuws: speciaal voor mijn lezers heb ik een kortingscode bij Groupon geregeld. Met de code CADEAU15 krijg je vanaf 25-11-2019 tot en met 02-12-2020 15 procent korting (tot een bedrag van €20) op Hotels en Reizen bij Groupon.

Bekijk alle ‘Kerstcadeau week’ deals van Groupon hier