Heb je altijd al spelers zoals Messi en Neymar in actie willen zien? Dan heb ik een goede deal voor je! Ga op voetbalreis naar Barcelona, bekijk de stad en bezoek een wedstrijd van FC Barcelona. Je betaalt €129, inclusief 2 overnachtingen en 1 officiëel wedstrijdticket een gekozen wedstrijd.

Europe_Spain_Barcelona_004

De stad Barcelona is er een die je gezien moet hebben. Of die je eigenlijk meerdere malen gezien moet hebben! Geniet van de lokale tapas en bezichtig de Sagrada Familia en de verschillende gebouwen van architect Gaudí.

Wat deze reis extra bijzonder maakt is de voetbalwedstrijd van FC Barcelona die je bij gaat wonen. De actieprijs van €129,- per persoon geldt op de volgende data: 4 november 2015: Barcelona – Bate Borisov (Champions League), 13 december 2015: Barcelona – Deportivo La Coruna of 10 januari 2016: Barcelona – Granada.

Het is mogelijk om andere wedstrijden bij te wonen, maar dan betaal je meer. Dit arrangement is exclusief de vlucht, maar je hebt de mogelijkheid om deze bij te boeken.

Ga jij op deze 3-daagse voetbalreis om FC Barcelona te zien? Boek dan snel!

Boek de deal! Bekijk deze deal

voetbalreis

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)