Voor een paar dagen weg met je lief hoef je niet ver te gaan. Wat dacht je van een romantisch verblijf in een goed hotel aan de rand van het historische hart van Brugge? 3 dagen incl. ontbijt, doosje praline en korting op verschillende musea vanaf €59!

Brügge bunte Häuser iStock_000080789277_Medium

De nauwe, kronkelende steegjes van deze historische stad zijn een plezier om te verkennen. De mooie grachten en oude gebouwen zorgen ervoor dat je het idee hebt dat je zelf eventjes in de Middeleeuwen rondloopt. Daarnaast is het ook een stad voor de levensgenieter: Brugge heeft veel leuke restaurants, cafés en tavernes waar je smult van de beste lokale gerechten. Hou je van bier? Breng een bezoek aan brouwerij De Halve Maan en drink een typische Brugse Zot.

Met dit arrangement verblijf je in het uit de 19e eeuw daterende Canalview Hotel ter Reien. Dit hotel ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt en het Belfort. De locatie van het hotel maakt het ideaal om Brugge te ontdekken. Met 15 minuten wandelen ben je bij de Begijnhof. Mocht je geen zin hebben om te lopen dan stopt er vlakbij het hotel buslijn 6 waarmee je zo in de stad bent. Bij aankomst ontvang je een doosje praline, stadsplattegrond en korting op diverse musea-bezoekjes. De dag begin je goed met een continentaal ontbijt. Op Trivago krijgt dit hotel een goede score van 75/100.

Bruges – shutterstock_139542962

Wil jij romantisch Brugge ontdekken? Boek dan snel! 

screenshot van de deal

Prijspakker arrangement Brugge 59 euro
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)