Wil jij lekker tot rust komen en een paar dagen wellness combineren met een leuk tochtje naar een stad? Dan heb ik een goede deal voor je! 3 dagen in **** Fletcher Hotel Restaurant Stadspark in het historische Bergen-op-Zoom voor €49 p.p!

fletcher 11

Het luxe Fletcher Hotel Restaurant Stadspark ligt vlakbij het kloppende hart van Bergen-op-Zoom. Onder het genot van een gerecht gemaakt met verse seizoensproducten kijk je uit over de Binnenschelde. Na een dagje in de stad kun je een drankje doen in de stijlvolle brasserie. Op Trivago krijgt het hotel een score van 76/100.

fletcher 22

Bij het hotel zit het Wellness Center Fonteyn Thermen. Het Wellness Center heeft verschillende faciliteiten waaronder een stoomcabine, voetenbad, thermaal bad, dompelbad en een Garra Ruffa Fish Spa. Leuk weetje: het water is afkomstig van de Stadsfonteyn.

fletcher 33

Natuurlijk hoef je niet in het hotel te blijven, maar valt er in de omgeving genoeg te doen. In stad Bergen-op-Zoom vind je meer dan 800 monumenten: de mooie Gevangenpoort, het voormalig paleis het Markiezenhof en de diverse leuke straten met winkeltjes! Het is ook mogelijk om naar Antwerpen te reizen of om te gaan wandelen in het natuurgebied de Brabantse Wal.

flechter 44

Wil jij er even een paar dagen helemaal tussenuit en ontspannen? Boek dan snel!

Boek de deal! Bekijk deze deal

fletcher hotel

stadspark

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)