Het worden wilde winterse weken in ’t Gooi! Geniet van een luxe verblijf in het 4-sterrenhotel Amrâth Lapershoek en proef het Gooise leven! Op dag van aankomst wacht je een heerlijk wildstoofpotje, waarna je de nacht doorbrengt in de sfeervolle Gooise villa. Na een uitgebreid ontbijtbuffet kun je de volgende ochtend helemaal opgeladen de omgeving verkennen. Nip van je champagne in Laren of maak een winterse wandeling langs het Gooimeer, dit wordt een heerlijk decadent verblijf!

Het Hotel
Het 4-sterrenhotel is gevestigd in een monumentale Gooise villa, omringd door het gezellige centrum van Hilversum en prachtige bossen en parken. Het hotel beschikt over 80 kamers, een bar en en restaurant met terras. In Restaurant Vivaldi kun je genieten van een heerlijk diner. De keuken is Frans georiënteerd met nationale invloeden. Op de wijnkaart vind je een zorgvuldig samengestelde selectie van wijnen. Aangrenzend aan het restaurant bevindt zich een serre, waarvan het dak geopend kan worden. In de hotelbar worden drankjes en kleine gerechten geserveerd.

 • Deze aanbieding is inclusief:
  • 2 overnachtingen in een comfort kamer Amrâth Hotel Lapershoek****
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Wildstoofpotje met garnituur op de dag van aankomst
  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi

Boek snel en geniet op en top van dit Gooise aanbod!

amrath-lapershoek-hilversum-exterior

Verblijf voor 3 dagen op het Gooise Matras! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-11-23 at 2.12.41 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)