In Leeuwarden vindt u het hotel WTC Hotel Leeuwarden. Het hotel ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand van het historische centrum van deze Friese hoofdstad. Dit nieuwe 4-sterrenhotel heeft op 14 augustus 2009 haar deuren geopend! Het hotel is de ideale uitvalsbasis om Leeuwarden met zijn leuke winkels, gezellige terrasjes en mooie grachten te ontdekken. Deze deal vond ik bij HotelSpecials.nl en kon ik niet laten liggen.

De veelzijdige provincie Friesland is ideaal voor een heerlijke vakantie. De mogelijkheden voor een vakantie in Friesland zijn enorm. Of je nu graag in een rustige, natuurrijke omgeving verblijft, of juist in een gezellige stad, in Friesland kan het allemaal. Bezoek tijdens je weekendje Friesland ook eens de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog. Deze 4 eilanden behoren ook tot de provincie Friesland en zijn zeker aan te raden als uitstapje.

RM516465_Leeuwarden_-_Nieuwestad_71

 

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

leeuwarden

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)