Verblijf 1 of 3 nachten in een designhotel waarvan alle kamers een unieke en creatieve vormgeving hebben van verschillende modeontwerpers. Op Trivago krijgt dit hotel een sterke score van 86/100.

Mode Design Hotel Modez ligt in het Modekwartier in Arnhem. Deze wijk kenmerkt zich door vele winkeltjes, café en restaurants. Het hotel is opgezet door mode-illustrator Studio Piet Paris, die verschillende mode-ontwerpers vroeg de kamers vorm te geven. Daardoor heeft elke kamer een eigen design: zo kan je in een kamer terechtkomen met een stapel vintage koffers als tafeltje, muren met louter QR-codes die verschillende pikante plaatjes verbergen of een kamer waarvan de muren en het plafond met kleurrijke beschilderingen de kostuumgeschiedenis vertellen. Ze zijn allemaal voorzien van Nespresso-apparaat, flatscreen-tv, Auping designbed, gratis WiFI en badkamer met regendouche.

17-12arnhem

Arnhem heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een mode- en designcentrum van Nederland. ArtEZ hogeschool voor de kunsten is een belangrijke troef in die ontwikkeling; veel (inter)nationale modesterren hebben hier hun opleiding genoten, waaronder ook de ontwerpers van de kamers van het hotel. Verder doet de wijk Modekwartier een duit in het zakje; deze dynamische buurt is een broedplaats voor de modestudenten, ontwerpers en designers. In de vele winkels, werkplaatsen, studio’s, galerieën, restaurants en showrooms kan je hun werk bewonderen en een graantje meepikken van de levendige creativiteit. In de omgeving zijn verder nog andere bezienswaardigheden te vinden als Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Burgers Zoo en het Kröller-Müller Museum.

17-12arnhem.PNG1.PNG1.PNG1

 • Arnhems Modekwartier: Verblijf in Mode Design Hotel Modez met ontbijt voor €74
  • Geldigheid: Geldig voor een verblijf in de periode van 1 december 2015 t/m 31 maart 2016 (m.u.v. 19, 31 december 2015, 1, 18 januari 2016).
  • Reisduur: 1 tot 3 nachten
  • Hotel: Mode Design Hotel Modez
  • Sterren: 3 sterren
  • Beoordeling: Op Trivago krijgt dit hotel een sterke score van 86/100.
  • Plaats: Arnhem, Nederland
  • Verzorging: Ontbijt en logies
  • Prijs: Maar €74 per persoon op basis van een reis met 2 personen

Boek hier je verblijf Bekijk deze deal

17-12arnhem.PNG1

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)