Kun jij wel wat rust en ontspanning gebruiken? Dan is dit heerlijke weekendje weg perfect voor jou! Ga naar het pittoreske Abcoude en overnacht in een prachtige villa in een luxe suite. In de ochtend wacht een lekker vers ontbijt om de dag goed te beginnen. Dit 3-daagse arrangement boek je voor €135 per persoon.

Villa Oldenhoff

Het is heerlijk vertoeven in Villa Oldenhoff en al helemaal in de luxe juniorsuite waar je gaat overnachten! Met een weids uitzicht op de polder, een inloopdouche en een bad en zelfs een keukentje heb je hier alles wat je maar nodig hebt voor een ontspannen verblijf. In de ochtend wacht er natuurlijk een vers ontbijt zodat je met een goedgevulde maag op pad kunt!

Villa Oldenhoff

Weekendje Abcoude

Villa Oldenhoff ligt direct aan het water in het pittoreske plaatsje Abcoude, vlak onder Amsterdam maar in de provincie Utrecht. Hier is het ultiem genieten in de polder waar je zo ver kunt kijken als het oog rijkt. Wandel of fiets door de polder, vaar met een bootje over de waterwegen of struin door het historische dorpje. Wie weet spot je nog wel een BN-er!

screenshot van de deal

Screenshot deal