Ai d’r niet uut goat dan kom iej ok nerges”, zouden de Achterhoekers zeggen. En zo is het! Kom drie dagen naar deze prachtige streek in het oosten van het land, waar je geniet van de veelzijdige natuur, kilometers aan fietsroutes én een hotel waar je onder meer de beschikking hebt over een binnenzwembad. En als je uitgefietst en -gewandeld bent? Dan ruil je je loopschoenen in voor een paar bowlingstappers, zodat je tijdens een potje bowlen in het hotel de ene strike na de andere kunt gooien!

Zoek je nog een geweldige lekker weg in eigen land deal? Of zoek je nog iets geweldigs voor het paasweekend? Bij Travelbird boek je nu een geweldig 3 daags verblijf in het 4 sterren en met 7,5 beoordeeld: Hotel Frerikshof. Je slaapt hier 2 nachten en geniet elke ochtend van een heerlijk ontbijt. Daarnaast geniet je lekker van het heerlijke zwembad of ga je lekker bowlen in het hotel.

Artikelbild_Hotel_Zimmer

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

achterhoek

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)