Verzamel je maten voor het ultieme vriendenweekend in deze te gekke Airbnb in Brussel! Boek nu een overnachting in deze mancave al voor €50 per persoon.

Airbnb Brussel

Houd een filmmarathon op de grote entertainmentset, daag je vrienden uit op de arcade of neem een momentje voor jezelf met een biertje in het bubbelbad; deze Airbnb is het perfecte plekje voor een weekendje weg met de mannen. Naast een flinke dosis entertainment beschikt het appartement over een grote woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een moderne badkamer met regendouche en bubbelbad. De loft biedt plaats aan vier personen en ligt vlakbij het centrum van Brussel, ideaal voor een dagje sightseeing en Belgische biertjes drinken op het terras.

Weekendje Brussel

Het Atomium, Manneken Pis en het Grand Palace; Brussel zit niet alleen vol beroemde bezienswaardigheden, het is ook nog eens een onwijs gezellige stad. Slenter door de kronkelende straatjes van het oude centrum, smul van Belgisch biertjes en een portie Vlaamse friten en duik ’s avonds een gezellige bruine kroeg in voor een stapavondje met je vrienden.

screenshot van de deal

ss_brussel