Uitwaaien op het eiland der eilanden. Juist, dat kan op Ameland! Het is de plek om tot rust te komen, de ruimte op te zoeken en te dwalen door de prachtige landschappen. Adem de gezonde zeelucht in tijdens een wandeling over het wel 27 kilometer lange strand en geniet in je hotel van een overheerlijke en welverdiende verse bonenkoffie. Even helemaal ontspannen? Dat kan nergens beter dan op het gezelligste waddeneiland van Nederland!

In het hart van het bruisende en gezellige centrum van Nes ligt het net zo gezellige , met een 8.2 beoordeelde, 3-sterren Van Heeckeren Hotel, waar je zal verblijven. Omringd door vele winkels, cafés, restaurants en terrasjes. Lekker uitwaaien kan op het strand, op slechts 10 minuten lopen. Het hotel beschikt over het lekkerste en meest uitgebreide ontbijt van Ameland (inclusief!), een binnentuin, een wellness, een beachclub en gratis WiFi. Voor een heerlijk diner kun je terecht bij Dinercafé Rixt, Van Heeckeren restaurant of Beachclub The Sunset, waar je de dinercheques kunt besteden.

Aankomst is mogelijk t/m 23 juli 2014. Heb je niet de mogelijkheden om ver op reis te gaan, maar wil je er toch een paar dagen tussenuit? Dan is dit een perfecte optie. Boek snel bij Travelbird, want je kan alleen vandaag boeken!

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Ameland

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)