De wind door je haren, het zonnetje op je gezicht, meeuwen in de lucht en de ruisende golven om je heen… Zie je jezelf al wegdromen boven op het dek van de boot naar Ameland? Het is dé plek om volledig tot rust te komen, de ruimte op te zoeken en optimaal te genieten van al het moois dat dit eiland je te bieden heeft. Maak een urenlange strandwandeling of fietstocht, ontdek de mooiste landschappen en geniet ’s avonds van een lekker drankje in het hotel.

Hotel
Je verblijft drie heerlijke dagen in het mooie en gastvrije Hotel Ameland, gelegen op 10 minuten van zowel het dorpje Nes als het Noordzee-strand. De ideale uitvalsbasis voor heerlijke fiets- en wandeltochten. Het hotel heeft een royale tuin en een ruim terras op de zonzijde, waar je het gevoel van rust en ruimte optimaal ervaart. Het ruime uitzicht versterkt dit alles. Vanuit de kamers met balkon heb je zelfs uitzicht op de duinen, het wad en het dorp Nes.

Kamers
De kamers zijn ruim en beschikken over een eigen badkamer met bad of douche en toilet. Sommige kamers beschikken over een balkon (upgrade o.b.v. beschikbaarheid). Alle kamers hebben een vrij uitzicht op de duinen, het wad of het dorpje Nes.

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Texel

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Scherm Ameland

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)