Lente in Amsterdam? Dat is niet alleen het seizoen van de veelbezongen tulpen uit de stad, het is bovendien hét moment om te picknicken in het park, de gezellige Albert Cuypmarkt van begin tot eind af te struinen en neer te ploffen op één van de zonnige terrassen die het Leidseplein rijk is. Bovendien verblijf je midden in de gezellige Pijp, bomvol leuke cafés en restaurants!

Travelbird bied op dit moment een geweldige deal aan naar Amsterdam. Overnacht 1 of 2 nachten in het 4 sterren en met 7,1 beoordeeld: Savoy Hotel! Gelegen in Amsterdam Zuid kun je hier makkelijk en snel naar het centrum van de stad komen zonder dat je hier een hoge prijs voor betaald. 1 overnachting kost je namelijk maar €34,50 per persoon! (let wel even goed op de voorwaarden)

Ben je nog op zoek naar een hotel in Amsterdam? Wil je een lekker weekend Amsterdam doen? Dan is dit de deal voor jou!  Deze deal kun je ook perfect met deze diner deal in Amsterdam combineren!

Artikelbild_Amsterdam_Grachten_Bruecke

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

travelbird ams

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)