Aanschouw de grachten, de sloepjes en het bruisende leven van onze eigen wereldstad vanuit een stijlvol perspectief, hoog boven de oever van ‘t IJ. Verblijven doe je in absolute luxe en wil je er nog een schepje bovenop doen dan kun je Amsterdam zien fonkelen vanaf je eigen Executive Room op 20 hoog.

Travelbird heeft eindelijk weer een geweldige Amsterdam deal. Ik zat er al een tijdje op te wachten en nu kan ik deze deal met je delen. Je overnacht in het top 4 sterren: Movenpick hotel (88% beoordeeld) wat op loopafstand van het centraal station ligt.  Je hebt de keuze uit een standaardkamer of voor een klein bedrag meer een executive kamer inclusief gratis minibar.

Wil je graag een weekendje Amsterdam? Dan is dit de deal voor jou! Boeken doe je alleen vandaag maar je kunt in het hotel verblijven tot en met eind december.

Artikelbild_Amsterdam_tagüber

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

movenpick 1

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)