Het prachtige viersterrenhotel, The Manor, is drie dagen lang de ideale uitvalsbasis voor een spetterend verblijf in onze hoofdstad. Bezoek het Anne Frankhuis, de Albert Cuypmarkt en het Rijksmuseum, maar dwaal zeker ook door de Jordaan en ga lekker dineren in een van de talloze gezellige restaurants. De beste vakanties beleef je toch altijd in eigen land, nietwaar?

Het monumentale pand waarin het hotel is gevestigd is volledig teruggebracht in de originele staat. Je overnacht hier in stijl, dat is zeker. Het hotel beschikt over 125 unieke kamers, die allemaal zijn voorzien van de modernste faciliteiten. Het hotel beschikt over een Italiaanse trattoria met een terras, waar je kunt genieten van traditionele Italiaanse gerechten. Tevens heeft het hotel een gezellige loungebar, waar naast lekkere koffie ook heerlijke cocktails worden geserveerd.

Aankomst kan tot eind december 2014. Boek wel snel, want de actie loopt alleen vandaag!

Scherm Amsterdam

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)