Logeer in het Amsterdamse Hilton op de NDSM werf!

Slaap in een Queen Kamer van dit 4* hotel

Holidayguru tipt 06.01.20 tot 08.01.20
P.p. vanaf € 89,-

De NDSM werf, wie heeft er niet van gehoord? Legendarische feesten maakten deze voormalige scheepswerf beroemd. Met het pontje bereik je dit gebied binnen enkele minuten vanaf het Centraal Station. Hilton hotels heeft hier een futuristisch 4* hotel gevestigd met fantastisch uitzicht over het IJ. En daar kun jij voor maar €89 overnachten. Dit is een 3-daags arrangement, inclusief ontbijt! Let op: om deze deal te boeken, dien je je eerst gratis aan te melden bij Voyage Privé. De deal verschijnt dan linksboven.

Doubletree by Hilton NDSM Wharf

Je overnacht in de Queen Kamer met een comfortabel queensize bed zodat je ’s ochtends geheel uitgerust met de gratis pont naar het centrum van Amsterdam kunt vertrekken. Alle kamers beschikken over airconditioning en een minibar.

Overnachten in Amsterdam

Vanaf de NDSM werf ga je een unieke stedentrip Amsterdam tegemoet. Het gebied in Amsterdam-Noord, recht tegenover het Centraal Station, wordt met de dag mooier. Het EYE filmmuseum en de A’DAM lookout bevinden zich bijvoorbeeld aan deze kant van het IJ, en op het draaiende platform van de lookout kun je zelfs schommelen. Binnen enkele minuten sta je met het pontje op Amsterdam CS, waar het stationsgebied de laatste jaren een aantrekkelijke toeristenhotspot is geworden. Wandel door de Jordaan langs de grachten, de Westertoren en het Anne Frankhuis en zo verder langs de grachten. Struin door de 9 straatjes op zoek naar unieke hebbedingetjes en pak een terrasje op het Leidseplein. Amsterdam is prachtig!

 

screenshot van de deal

Screenshot deal