Logeer in het Amsterdamse Hilton op de NDSM werf!

Slaap in een Queen Kamer van dit 4-sterrenhotel

  • Hotel Doubletree by Hilton NDSM Wharf
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
slechts € 40,-
Hier boeken

De NDSM werf, wie heeft er niet van gehoord? Legendarische feesten maakten deze voormalige scheepswerf beroemd. Met het pontje bereik je dit gebied binnen enkele minuten vanaf het Centraal Station. Hilton hotels heeft hier een futuristisch 4-sterrenhotel gevestigd met fantastisch uitzicht over het IJ. Je kunt nu een kamer boeken vanaf €40 per persoon!

Hilton NDSM werf

Doubletree by Hilton NDSM Wharf

Het Doubletree by Hilton hotel op de NDSM werf ontvangt een uitstekende score van 4 punten op Tripadvisor. Je overnacht tijdens je verblijf in de Queen Kamer in een comfortabel Queensize bed zodat je ’s ochtends geheel uitgerust met de gratis pont naar het centrum van Amsterdam kunt vertrekken. Alle kamers beschikken over airconditioning en een minibar. Je kunt bij het hotel parkeren (een unicum in Amsterdam ;)) voor €15 per dag.

boetiekhotel Amsterdam

Overnachten in Amsterdam

Vanaf de NDSM werf ga je een unieke stedentrip Amsterdam tegemoet. Het gebied in Amsterdam-Noord, recht tegenover het Centraal Station, wordt met de dag mooier. Het EYE filmmuseum en de A’DAM lookout bevinden zich bijvoorbeeld aan deze kant van het IJ, en op het draaiende platform van de lookout kun je zelfs schommelen. Binnen enkele minuten sta je met het pontje op Amsterdam CS, waar het stationsgebied de laatste jaren een aantrekkelijke toeristenhotspot is geworden. Wandel door de Jordaan langs de grachten, de Westertoren en het Anne Frankhuis en zo verder langs de grachten. Struin door de 9 straatjes op zoek naar unieke hebbedingetjes en pak een terrasje op het Leidseplein. Amsterdam is prachtig!

Hilton Amsterdam NDSM

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding