Tijd om Amsterdam te (her)ontdekken! Boek nu voor maar €37,50 een overnachting in een 4* hotel in de Jordaan, inclusief welkomstdrankje en ontbijt. Dit is een perfecte thuisbasis om lekker Amsterdam in te gaan.

Hotel Mercier

Het 4* hotel Mercier ligt midden in de Jordaan, een van de meest fotogenieke wijken van Amsterdam. Na een lekker ontbijtje bij het hotel wandel je zo langs de grachten naar de mooiste bezienswaardigheden van onze hoofdstad. Bij dit hotel kun je ook een fiets huren om zo op avontuur te gaan in Amsterdam! Met de gratis stadsplattegrond die je bij dit arrangement krijgt, ontdek je de leukste plekjes van de stad.

Weekendje Amsterdam

In Amsterdam valt altijd iets nieuws te ontdekken, hoe vaak je er ook al geweest bent. Verdwaal in de zalen van het Rijksmusuem, ontdek nieuwe pop-up stores in de 9 Straatjes of duik een gezellige kroeg in de Pijp in. Ook Amsterdam-Noord barst van de hotspots, dus stap zeker op het pontje en steek het IJ over. Lees in mijn Travel Magazine alles over wat er te doen is in Amsterdam.

screenshot van de deal

Screenshot deal