Verblijf in het beroemde “Zaanse huisjes” hotel

Te gek 4* hotel vlakbij Amsterdam met wellness

  • Sterren
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 01.09.19 tot 02.09.19
P.p. vanaf € 40,-

Wil jij overnachten in een Zaans Huisje? Boek dan een stedentrip in eigen land naar het té leuke 4* Inntel Hotel in Zaandam. Dit unieke hotel is ook nog eens een leuke uitvalsbasis voor een tripje naar Amsterdam, met de trein sta je zo in de hoofdstad! Je overnacht al voor €40 p.p.p.n. in dit unieke hotel.

Hotel in Zaandam – Helemaal Hollands!

De bijzondere gevel is al in veel internationale lijstjes van unieke hotels opgedoken. De buitenkant van het Inntel hotel Amsterdam Zaandam bestaat namelijk uit bijna zeventig Zaanse huisjes. In de kamers zie je in de geschiedenis van Zaandam ook terug dankzij historische foto’s van de Zaanstreek. Een streek die natuurlijk bekend staat om zijn chocolade en mosterd industrie. Daarnaast heeft het hotel ook een mooie wellness met binnenzwembad.

Ontdek de Zaanstreek en Amsterdam

Denk je aan Zaandam, dan denk je aan de Zaanse Schans. Leuk om eens een middagje rond te slenteren en de molens, tulpen en klompenmakerij te bekijken. Heb je zin om een ritje te maken door de omgeving, rijd dan door het Waterland, een prachtig gebied met veel water en piepkleine weilandjes, waar het vee per schuit naartoe wordt gebracht. Vervolg de route richting Edam, Monnickendam en Volendam om even een visje te eten. Ook leuk: rijd over de brug naar het autovrije Urk, waar je per tandem een rondje langs het water kunt maken. Het Inntel hotel is bovendien uitstekend geschikt als uitvalsbasis voor Amsterdam. Het ligt pal naast het Centraal Station van Zaandam, waardoor je al met tien minuten in het centrum van Amsterdam arriveert.

screenshot van de deal

Screenshot deal