Beleef een uniek weekendje weg in het “Zaanse huisjes”-hotel, een wereldberoemd 4* hotel bestaande uit tientallen gekleurde Zaanse huisjes. Je boekt al een nachtje weg, inclusief ontbijt, voor slechts €52 per persoon.

Inntel hotel Amsterdam Zaandam

De bijzondere gevel is al in veel internationale lijstjes van unieke hotels opgedoken. De buitenkant van het Inntel hotel Amsterdam Zaandam bestaat namelijk uit bijna zeventig Zaanse huisjes. In de kamers zie je in de geschiedenis van Zaandam ook terug dankzij historische foto’s van de Zaanstreek. Een streek die natuurlijk bekend staat om de chocolade en mosterd industrie. Daarnaast heeft het hotel ook een mooie wellness met binnenzwembad, waar je heerlijk tot rust komt na een dag op pad te zijn geweest.

Ontdek de Zaanstreek en Amsterdam

Denk je aan Zaandam, dan denk je aan de Zaanse Schans. Leuk om eens een middagje rond te slenteren en de molens, tulpen en klompenmakerij te bekijken. Heb je zin om een ritje te maken door de omgeving, rijd dan door het Waterland, een prachtig gebied met veel water en piepkleine weilandjes, waar het vee per schuit naartoe wordt gebracht. Vervolg de route richting Edam, Monnickendam en Volendam om even een visje te eten. Ook leuk: rijd over de brug naar het autovrije Urk, waar je per tandem een rondje langs het water kunt maken. Het Inntel hotel is bovendien uitstekend geschikt als uitvalsbasis voor Amsterdam. Het ligt pal naast het Centraal Station van Zaandam, waardoor je al met tien minuten in het centrum van Amsterdam arriveert.

screenshot van de deal

Screenshot deal