slechts 86,50 €

Tijdens mijn zoektocht naar goede deals kwam ik een geweldig hotel tegen: het nu al wereldberoemde Inntel Hotel Amsterdam Zaandam ! Dit opvallende 4-sterrenhotel staat in het centrum van Zaandam, van waaruit de trein je in tien minuten naar Amsterdam brengt. Misschien heb je zelf zin in een stedentrip Amsterdam en wil je wel eens op een unieke locatie verblijven, of misschien komen er buitenlandse vrienden van je langs en wil je ze een typisch Hollands verblijf aanbieden! Bekijk de deal snel hier!

9-5_Amsterdam.PNG1

Hotel in Zaandam – Helemaal Hollands!

De bijzondere gevel is al in vele internationale lijstjes van unieke hotelsopgedoken. De buitenkant van het Inntel hotel Amsterdam Zaandam bestaat dan ook uit bijna zeventig Zaanse huisjes. In de kamers zelfs zie je in de geschiedenis van Zaandam terug dankzij historische foto’s van de Zaanstreek. Een streek die natuurlijk bekend staat om zijn chocolade en mosterd industrie. Je hebt in het hotel gratis toegang tot de wellness met binnenzwembad. Op Trivago krijgt dit sfeervolle 4-sterrenhotel een uitstekende score van 8.7 van eerdere bezoekers.

9-5_Amsterdam.PNG1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1

Ontdek de Zaanstreek en Amsterdam

Denk je aan Zaandam, dan denk je aan de Zaanse Schans. Leuk om eens een middagje rond te slenteren en de molens, tulpen en klompenmakerij te bekijken. Heb je zin om een ritje te maken door de omgeving, rijd dan door het Waterland, een prachtig gebied met veel water en piepkleine weilandjes, waar het vee per schuit naartoe wordt gebracht. Vervolg de route richting Edam, Monnickendam en Volendam om even een visje te eten. Ook leuk: rijdt over de brug naar het autovrije Urk, waar je per tandem een rondje langs het water kunt maken. Het Inntel hotel is bovendien uitstekend geschikt als uitvalsbasis voor Amsterdam. Het ligt pal naast het Centraal Station van Zaandam, waardoor je al met tien minuten in het centrum van Amsterdam arriveert.

9-5_Amsterdam.PNG1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1

screenshot van de deal

zaandam
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)