Overnacht in het beroemde “Zaanse huisjes” hotel

Uniek overnachten, incl. ontbijt en wellness!

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Beschikbaarheid Veel data mogelijk t/m maart 2020
  • Boekingskosten €14,50
  • Toeristenbelasting €7 p.p.p.n.
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 27.02.20 tot 29.02.20
P.p. vanaf € 89,-

Wil jij overnachten in een ‘Zaans huisje’? Boek dan een weekendje weg in eigen land naar het té leuke 4* Inntel Hotel in Zaandam. Dit unieke hotel is ook nog eens een leuke uitvalsbasis voor een tripje naar Amsterdam, met de trein sta je zo in de hoofdstad! Je boekt nu al dit 3-daags arrangement voor €89 per persoon, inclusief ontbijt en toegang tot de wellness!

Inntel hotel Amsterdam Zaandam

De bijzondere gevel is al in veel internationale lijstjes van unieke hotels opgedoken. De buitenkant van het Inntel hotel Amsterdam Zaandam bestaat namelijk uit bijna zeventig Zaanse huisjes. In de kamers zie je in de geschiedenis van Zaandam ook terug dankzij historische foto’s van de Zaanstreek. Een streek die natuurlijk bekend staat om de chocolade en mosterd industrie. Daarnaast heeft het hotel ook een mooie wellness met binnenzwembad, waar je heerlijk tot rust komt na een dag op pad te zijn geweest.

Volendam

Ontdek de Zaanstreek en Amsterdam

Denk je aan Zaandam, dan denk je aan de Zaanse Schans. Leuk om eens een middagje rond te slenteren en de molens, tulpen en klompenmakerij te bekijken. Heb je zin om een ritje te maken door de omgeving, rijd dan door het Waterland, een prachtig gebied met veel water en piepkleine weilandjes, waar het vee per schuit naartoe wordt gebracht. Vervolg de route richting Edam, Monnickendam en Volendam om even een visje te eten. Ook leuk: rijd over de brug naar het autovrije Urk, waar je per tandem een rondje langs het water kunt maken. Het Inntel hotel is bovendien uitstekend geschikt als uitvalsbasis voor Amsterdam. Het ligt pal naast het Centraal Station van Zaandam, waardoor je al met tien minuten in het centrum van Amsterdam arriveert.

screenshot van de deal

Screenshot deal