Serieus, van dit soort deals word ik ontzettend blij! Tijdens Koningsdag 2015 is Amsterdam ‘the place to be’. Heel de stad kleurt oranje en overal zijn vrolijke en gezellige mensen te vinden! De markten bij het Vondelpark en op het Leidseplein zijn dé leukste en drukste vrijmarkten van héél Nederland! Mensen die van een feestje houden kunnen hun hart ophalen in de stad want op verschillende toplocaties worden grote festivals gehouden zoals Kings Land in Amsterdam Rai en Love Land in het Meerpark!

Na een feestelijke dag in de stad heb je natuurlijk geen zin meer om met de trein terug te reizen naar huis! En ook niemand van je vriendengroep wilt de BOB zijn…. Ik heb de oplossing voor je gevonden! Overnacht na Koningsdag 2015 in het splinternieuwe luxe Corendon Vitality Hotel wat zo’n 15 minuten van het centrum van Amsterdam ligt! Je slaapt in een moderne kamer en kan de volgende ochtend genieten van een heerlijk ontbijt!

Is deze deal dé oplossing voor jou? Boek dan snel voordat er geen kamers meer beschikbaar zijn!

shutterstock_138086060

Boek hier jouw hotelovernachting! Vind hier meer leuke deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Koning

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)