Waar ga jij het voorjaar of de zomer vieren? Wat dacht je van in de prachtige hoofdstad van Nederland: Amsterdam! Ik heb nu een super leuke deal voor je gevonden voor een 3-daagse deal naar Amsterdam waarbij je verblijft in het hartje van de stad namelijk in De Pijp. En om je bezoekje compleet te maken krijg je bij deze hoteldeal ook alvast 2 kaartjes voor het Stedelijk Museum erbij!

Amsterdam, de veelzijdige stad waar je lekker van shoppen, genieten op het terras van een drankje en een hapje of gezellig picknicken in één van de vele gezellige parken. Natuurlijk hoort er ook een rondvaart door de grachten bij en uiteraard een boekje aan een of meerdere musea. Voor het eerste museum wat je gaat bezoeken hoef je niet meer na te denken want daar krijg je de tickets al voor: het Stedelijk Museum. Dit is gelegen op het Museumplein en is het grootste museum in Nederland voor moderne en hedendaagse kunst en vormgeving.

Je verblijft in het 4-sterren Savoy Hotel in Amsterdam op basis van logies, dit hotel is gelegen in een monumentaal pand in Amsterdam-Zuid, midden in De Pijp. Hier vind je al vele gezellige cafés en restaurantjes.

Let op: Boek je een datum vanaf april tot en met augustus 2015, dan verblijf je in een ware souterrain kamer die nét wat groter zijn dan normale kamers.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Europe_Netherlands_Amsterdam_003

Boek deze deal nu! Meer van deze deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)