Je hebt vast al heel wat citytrips gemaakt, maar hoe goed ken je onze eigen hoofdstad eigenlijk? Amsterdam heeft heel wat te bieden, de toeristen weten dit vaak beter op te sommen dan wij zelf. Bezoek Amsterdam nu voor 3 dagen voor maar €99 en ga samen deze geweldige stad (her)ontdekken!

Amsterdam, je komt er misschien wel voor een gezellig dagje shoppen. Maar naast de grote winkelstraten is er nog veel meer. Wandel langs de grachten en sla kleine gezellige straatjes in, je zal je verbazen wat een leuke restaurantjes en barretjes je tegen zal komen. Je kan er ook voor kiezen om een rondleiding en excursie te boeken om Amsterdam op een totaal andere manier te bekijken. En ook voor de mensen die zelf in Amsterdam wonen, maak eens een rondvaart door de grachten, loop een van de vele musea binnen zoals het van Gogh, Anne Frank en het Rijksmuseum. Bezoek Artis of juist Madame Tussaud op de Dam, en heb jij het Koninklijk Paleis al eens van binnen gezien? Ik weet zeker dat er nog genoeg plekjes zijn om te verkennen.

Met deze deal verblijf je op een super locatie: bij het Leidseplein. Ideaal dus om ’s avonds je dag hier af te sluiten met een drankje en vervolgens maar een paar stappen hoeft te zetten naar je hotel. Je verblijft in het 4-sterren Amsterdam American Hotel inclusief ontbijt.

Let op: prijs is gebaseerd met aankomst van zondag tot donderdag. Voor aankomst op vrijdag en zaterdag betaal je €10 extra.

De beschikbaarheid is beperkt, dus ik raad je aan snel te boeken en geniet van 3 dagen Amsterdam!

Knipsel

Boek deze deal nu! Meer van deze deals!

Knipsel

 

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)