Utrecht is toch wel een van mijn favoriete steden in Nederland. Ga er gezellig een weekendje tussenuit en slaap in een van de leukste hotels van de stad voor maar €49,50! Je overnacht in het hippe The Anthony Hotel in hartje stad, krijgt een lekker welkomstdrankje én schuift ’s ochtends aan voor een lekker ontbijtbuffet. Doen!

The Anthony Hotel

The Anthony is een eigentijds hotel dat gevestigd is een een voormalig klooster in Utrecht. Achter het kloosterportaal wacht een luxe 4* hotel met stijvol ingerichte kamers. In de brasserie smul je de hele dag door van de lekkerste gerechten en in de hotelbar mixt de barman graag een lekkere cocktail voor je. Pak je liever in een terrasje in de stad? Vanuit dit hotel sta je zo aan de Oude Gracht in het centrum van Utrecht. De Domstad ligt aan je voeten!

Weekendje Utrecht

Utrecht is een van de leukste steden voor een weekendje weg in Nederland. Huur een kano en peddel door de grachten, sla je slag bij de vele leuke boetiekjes en winkels in de stad of test de beste hotels en terrasje van Utrecht. Of ga museumhoppen en breng een bezoek aan Museum Catharijneconvent, het Rietveld Schröderhuis en het Centraal Museum.

screenshot van de deal

ss_utrecht