Travelbird heeft op dit moment een geweldige aanbieding voor iedereen die graag een citytrip naar Antwerpen wil doen. Namelijk 2 dagen verblijven in het 4 sterren Radisson Blue hotel in een business kamer inclusief ontbijt, gratis wifi en veel meer voor maar €44,50 per persoon. (Op basis van een verblijf met 2 personen)

Dit is een perfecte deal voor iedereen die wat meer luxe en ruimte zoekt. Je hotelkamer is namelijk 35m2 en erg luxe ingericht. In de ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt en je upload al je foto’s omdat je iedereen natuurlijk wil laten zien dat je voor het ontbijt nog eerst snel het zwembad bent ingedoken.

Een perfecte deal die alleen vandaag boekbaar is. Je kunt gelukkig wel verblijven tot en met eind augustus. Dus niet wachten maar boeken! De lente is hier, de zomer komt er aan en dit is een geweldige deal!

Artikelbild_Hotel_Zimmer

 

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

radisson antwerpen

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)