slechts € 44,50

Belgische friet, chocola, bier..op naar Antwerpen! Je boekt nu een weekendje Antwerpen, met een hotel aan de Keyserlei in het centrum van de stad. Ga lekker shoppen, bezoek de Antwerpse Zoo en de megabioscoop Metropolis. In de ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt. Tijdens je bezoek krijg je een gratis frietje met stoofvlees, liever een cocktail? Dat mag ook!

 • Weekendje weg  Antwerpen voor maar €44,50!
  • Goedkoopste reisdata: Veel data mogelijk tot en met september 2019, bekijk hiervoor de deal!
  • Reisduur: 1 of 2 nachten
  • Verzorging: op basis van logies en ontbijt
  • Deze aanbieding is exclusief vervoer. Boek hier goedkope tickets bij Flixbus of NS Internationaal.
  • Bijkomende boekingskosten: €20
  • Prijs: Slechts €44,50 per persoon op basis van een reis voor twee personen

Antwerpen

Weekendje Antwerpen

Wie al eens in de diamantstad is geweest, weet hoe charmant Antwerpen is. De lange winkelstraat de Meir, de gezellige terrasjes op de Grote Markt en de Groenplaats, kasteel ’t Steen langs de Schelde… je zult je niet snel vervelen tijdens een weekendje Antwerpen! Liefhebbers van cultuur trekken naar het MAS, op ’t Eilandje (sowieso een bezoekje waard), of naar de Theaterwijk, waar ook de Vogeltjesmarkt plaatsvindt.  De beroemde Belgische kunstenaar Rubens komt uit Antwerpen en niet alleen zijn kunst maar ook de museumtuin van het Rubenshuis is prachtig. En als je in december in Antwerpen bent, mag je natuurlijk de kerstmarkt niet missen!

stedentrip antwerpen

4*  hotel in Antwerpen

Hotel de Keyser ligt op twee minuten van het Centraal Station, in de Keyserlei, die al snel overgaat in de beroemde Antwerpse winkelpromenade. Naast het prachtige Centraal Station bevindt zich aan de ene kant de diamantwijk en aan de andere kant de dierentuin. De overnachting is inclusief ontbijt. Bovendien ontvang je bij aankomst een stadsplattegrond en shopping guide. Je kunt daarnaast kiezen uit een gratis frietje met stoofvlees of een cocktail. Heerlijk toch? Het hotel krijgt een uistekende beoordeling op Zoover van 8.6 uit 10 punten.

Antwerpen station

screenshot van de deal

Screenshot deal