Het maakt eigenlijk niet uit waar in Nederland je woont de afstand naar de geweldige stad Antwerpen is altijd wel goed te doen. Of je nu per auto of bijvoorbeeld met de trein naar Antwerpen komt vaak ben je binnen 2 uur al midden in het centrum van Antwerpen. Waarschijnlijk daarom dat de stad zo populair is onder ons Nederlanders.

Voor je volgende trip naar Antwerpen heb ik een hele mooie hotel deal voor je gevonden op de website van Travelbird. Tot en met augustus boek je het 4 sterren Theater Hotel Antwerpen inclusief ontbijt voor maar €39.50 per persoon per nacht (Op basis van een reis met 2 personen) Het hotel ligt midden in het centrum is daarmee perfect voor je weekendje weg. De 137 mensen die het hotel met een 8,1 beoordelen zijn het met me eens: Antwerpen? Boek dan nu het Theater Hotel want let op: Het is alleen vandaag boekbaar tegen deze super scherpe prijs.

Hotel small_mini

Hier ga je naar deze deal

antwerpen deal travelbird

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)