Solden Special Antwerpen! Kortingen oplopend tot 80% wie wil daar nou niet bij zijn? Om na een lange dag shoppen en koopjes jagen goed uit te rusten heb ik een luxe 4-sterren hotel voor je uitgezocht waar je 2 dagen verblijft voor maar €32, 79 inclusief ontbijt!

Je verblijft in het luxe 4-sterren De Keyser Hotel in Antwerpen, dit hotel is gelegen zeer centraal bij het Centraal station waardoor je direct de winkelstraat in kan lopen voor je koopjes. Je boekt dit hotel voor 4, 11, 18 of 25 januari 2015. Naast gezellig shoppen raad ik je ook aan om nog even wat bezienswaardigheden te bezoeken in Antwerpen. Antwerpen staat bekend om de diamanten & goud dus bezoek zeker het diamantmuseam. Het Aquatopia is ook zeker een aanrader, deze onderwaterbelevenis is pas sinds 2004 geopend maar behoort al tot de top best bezochte bezienswaardigheden!

Note: De wintersolden vinden plaats van zaterdag 3 januari 2015 t/m zaterdag 31 januari 2015. Deze data gelden voor alle plaatsen in België, dus naast Antwerpen ook voor Gent & Brussel.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Europe_Belgium_Antwerpen_002

Boek deze deal nu! Meer van deze deals!

Knipsel

 

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)