Lust jij wel een biertje (of meer dan één), dan is deze deal voor jou! Ga met je vriend(in) een avondje biertjes proeven en boek dit hotelarrangement, inclusief ontbijt, diner én gratis bierproeverij voor maar €59.

Apollo Hotel Almere

Houd jij wel van een lekker biertje? Dan is dit hotel dé place to be! Het Apollo Hotel Almere heeft een eigen bierbrouwerij en dit arrangement is inclusief een gratis bierproeverij. Daarnaast verblijf je in dit hotel op basis van halfpension. Dat houdt in dat zowel het uitgebreide ontbijt als een lekker 2-gangendiner bij de prijs inbegrepen zijn. Bij het diner mag je tevens twee uur lang bier, wijn en frisdrank bestellen.

Weekendje weg in Nederland

Almere is misschien niet de eerste stad waar je aan denkt voor een weekendje weg, maar is een ideale uitvalsbasis voor een vakantie in eigen land. Het nabijgelegen Ijsselmeer leent zich perfect voor watersporten en vanuit Almere sta je met de trein ook zó in Amsterdam. In minder dan een half uur sta je vanuit Almere al in hartje Amsterdam voor een gezellig dagje uit!

screenshot van de deal

Screenshot deal