Weekendje vertoeven aan de Amsterdamse grachten

Luxe 4* designhotel incl. ontbijt

Holidayguru tipt 04.12.20 tot 05.12.20
P.p. vanaf € 49,50

Een bezoekje aan Amsterdam is altijd een goed idee! Ga een weekendje shoppen en sightseeing in onze hoofdstad en verblijf in een luxueus 4* hotel aan de grachten van Oud-Zuid voor maar €49,50. Ook je ontbijt is inbegrepen. Gurutip: Ook beschikbaar tijdens de kerstdagen!

Apollo Hotel Amsterdam

Het mooie Apollo Hotel Amsterdam is een ideale uitvalsbasis voor een gezellig weekendje Amsterdam. Dankzij de gunstige ligging in Oud-Zuid ben je in enkele minuten op de leukste plekken van de stad te vinden. Na een lange dag shoppen en sightseeing kom je heerlijk bij op het mooie privéterras aan het water. Bestel een lekkere cocktail en geniet van een prachtig uitzicht op de Amsterdamse grachten. Na een nachtje dromen in je comfortabele designkamer staat er ’s ochtends ook nog eens een uitgebreid ontbijt voor je klaar.

Weekendje Amsterdam

Verken Amsterdam vanaf een toplocatie aan het water! Spring op de metro of wandel richting het centrum en speel toerist in eigen land. Duik de gezellige winkelstraten in voor een uitgebreide shopsessie – hallo, 9 straatjes! – en scoor een koffie to-go bij de gezellige marktkramen om lekker op te warmen. Voor een culturele sessie neem je een kijkje in het Rijksmuseum of bezoek het indrukwekkende Anne Frank Huis.

screenshot van de deal

ss_amsterdam4