slechts 131,- €

Een stedentrip Barcelona staat op de planning, maar je zoekt nog naar een fijn onderkomen? Dan heb ik hier de ultieme oplossing voor je! Een appartement voor max. vier personen, wat met name een zeer indrukwekkend terras heeft en ook een fijn privézwembad!

0a692c1c_original

Bezoek zeker de Sagrada Familia, de architectuur van Gaudi en de verschillende musea die Barcelona kent! Je zal er nooit uitgekeken raken. Bovendien ligt Barcelona aan de Middellandse Zee dus het is ook mogelijk om even lekker aan het strand te liggen. Probeer ook zeker een lekker glaasje Sangria en geniet van de lekkerste tapas. En dit alles in combinatie met een heerlijk klimaat? Je hoort het al: eindeloze mogelijkheden. Ontdek ze nu zelf!

Dit geweldige appartement ligt in de wijk Sant Gervasi en slechts op enkele minuten afstand van het beroemde Park Güell. Het appartement is van alles voorzien: een moderne huiskamer, tv, een praktische keuken, een dakterras van wel 150m2 (!) , 2 slaapkamers, een klein maar fijn zwembad en nog veel meer. Je slaapt hier vanaf €200 per nacht, al is dat in het najaar. Let op: de prijzen vallen anders uit in de andere maanden! Er komen dan nog schoonmaakkosten van €130 bij en servicekosten van €77. Ok, ik geef toe dat het niet weinig is, maar zo’n fijn appartement vind je niet vaak!

e1844553_original

screenshot van de deal

131 Airbnb Barcelona
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)