Als wij denken aan de Ardennen, dan denken we aan klaterende beekjes. Aan bossen waar de blaadjes langzaam verkleuren, aan vosjes en herten. Aan pittoreske dorpjes waar de tijd wel lijkt stil te staan. Kortom, het is de gedroomde plek als je er even tussenuit wilt. Op minder dan 3 uur van huis waan je je hier haast in een andere wereld. Wandelparadijs, oase van rust, feest van natuurschoon… de Ardennen zijn dat alles, en nog veel meer!

Op de website van Travelbird boek je een geweldige 3 daagse deal naar Les Ecoliers voor maar 64,50. Dit oude dorpsschooltje en gemeentehuis, gebouwd in 1867, is vandaag een gezellig hotel waar je met heel veel warmte wordt ontvangen. In het voormalige klaslokaal wordt een heerlijk ontbijt geserveerd. Een echt restaurant is er niet, maar de kleine honger kun je er gerust stillen. Op de snackkaart staat vast iets dat je lekker vindt. Is dat niet genoeg? Dan ligt op je kamer een lijst met restaurants in de omgeving voor je klaar.

De hotelkamers zijn allemaal ingericht volgens een eigen thema, gebaseerd op de lessen uit de oude basisschool. Zo kun je in de lezen&schrijven-kamer verblijven, of wordt het toch rekenen, godsdienst, geschiedenis, aardrijkskunde, natuurkunde of kunstgeschiedenis? Elke kamer heeft een eigen badkamer met wc, wastafel en douche. In je kamer vind je ook een flatscreen-tv.

King sized bed in a business hotel room.

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

ardennen

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)