Luxe weekendje in de Ardennen

3-daags arrangement in luxe 4* hotel met ontbijt en leuke extra's

Holidayguru tipt 08.08.20 tot 10.08.20
P.p. vanaf € 89,-

Romantisch samen een weekendje naar de Ardennen in luxe, dat klinkt goed toch? Verblijf dichtbij de Luxemburgse grens in een fantastisch 4* hotel met waanzinnig uitzicht voor maar €89 per persoon. Inclusief dagelijks ontbijt, een gratis kamerupgrade en meer! Waar wacht je nog op? Trek er deze zomer op uit!

Van der Valk Hotel Luxembourg-Arlon

Het imposante Van der Valk Hotel Luxembourg-Arlon is jouw uitvalsbasis tijdens dit heerlijke weekendje weg. Vanuit het maar liefst 46 meter hoge hotel heb je een prachtig uitzicht over de Ardennen en zelfs Luxemburg! Je verblijft dankzij de gratis upgrade in een Deluxe kamer met balkon zodat je van het uitzicht kunt genieten. In de ochtend smikkel je bij het uitgebreide ontbijt om je dag goed te beginnen.

Weekendje Ardennen

Zeg je Ardennen, dan zeg je natuur! In deze groenrijke regio kun je naar hartelust wandelen en fietsen over de ontelbare paden. Spot kastelen, snuif de frisse schone lucht op en ga op ontdekking in de omgeving. Het hotel ligt nabij het plaatsje Arlon of Aarlen waar je naast gezellige cafés en winkeltjes ook bijzondere bezienswaardigheden vindt. Bezoek bijvoorbeeld het Archeologisch Museum en zet een stap terug in de tijd. Luxemburg ligt op slechts 30 kilometer en is ook zeker het uitje waard.

screenshot van de deal

Screenshot deal