Maak je op voor een uniek verblijf in het stijlvolle Mode Design Hotel Modez. Niemand minder dan mode-illustrator Piet Paris verzamelde de beste mode-ontwerpers van Nederland om zich heen om twintig unieke kamers in te richten die letterlijk en figuurlijk tot in de puntjes zijn ontworpen om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Ontspan met een kop koffie in de grootste etalage van Arnhem bij Café Caspar en shop de beste koopjes in de prachtige winkels van het bruisende Modekwartier!

Hotel Modez
In het sprankelende Modekwartier, op slechts 10 minuten wandelen van het stadscentrum van Arnhem, ligt het mooie Mode Design Hotel Modez. Hier vind je geen enkel saai behangetje op de muur, maar is de inrichting in handen van ’s lands beste ontwerpers, van wie een groot deel aan de Arnhemse kunstacademie studeerde of een atelier in de stad heeft. Onder leiding van Studio Piet Paris zijn zij verantwoordelijk voor een schitterend hotel met verrassende concepten die ieders stijl karakteriseren. Enkele ontwerpers die hun naam én creativiteit aan dit hotel verbonden zijn Bas Kosters, Spijkers&Spijkers, Michael van der Ham en Martine van ’t Hul.

Sinds september 2012 is dit hotel dé plek voor een uniek verblijf in één van de meest bruisende delen van Arnhem. Naast de prachtig vormgegeven kamers, beschikt het hotel bovendien over het sfeervolle Café Caspar. De volledige buitengevel van dit café is van glas en ook hier is de inrichting verzorgd door bekende interieurvormgevers. Dankzij de open keuken hoef je de culinaire uitspattingen van de chef geen moment uit het oog te verliezen. Hier kun je terecht voor wisselende gerechten van ambachtelijke producten, maar is het óók heerlijk zitten met een grote kop koffie. Laat de zon zich zien? Neem dan plaats op het heerlijke terras waar je je even in Frankrijk waant.

Aankomst is mogelijk t/m oktober 2014. Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Hotel_Design

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-07-15 om 11.28.25

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)