“Een grote heidedobbe is ontstaon oet een klein wellegie”…Dat is Drenths voor: Uit iets kleins kan iets groots voortkomen. Zo ook met deze paar dagen ertussenuit. Een piepklein prijsje in een grootste omgeving. Je verblijft namelijk 2 dagen midden in het historische centrum van Assen waar de cafés nostalgie uitademen, de boetiekjes uitpuilen van creativiteit, de wandelroutes blijven verrassen en de natuur van de Drenthse Aa en het Paterswoldsemeer je zal imponeren!

Voor maar €19.95 heb je 1 overnachting in het Best Western City Hotel in Assen inclusief 1x ontbijtbuffet. Het hotel is ideaal gelegen voor je bezoek aan Assen. Zet één stap buiten de deur van het hotel en je staat meteen tussen de gezellige cafeetjes en je begeeft je in het gezellige winkelgebied. Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant waar je ’s avonds heerlijk kunt dineren. Tevens is er de mogelijkheid om fietsen te huren in het hotel, zodat je ook de omgeving rond de Drentse hoofdstad kunt verkennen!

Boek nu snel, want er is maar beperkte beschikbaarheid!

radisson_blu_astrid_hotel_antwerp_4

Boek nu en verken Drenthe! Meer van dit soort deals...

Drenthe Hoteldeal

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)