Lijkt het jou wel wat om een aantal dagen door te brengen aan de Nederlandse kust? Dan heb ik nu een heel goede deal voor je gevonden! Voor maar €59 kun je een hele nacht doorbrengen in het prachtige Astoria Hotel in Noordwijk, waarbij je ook nog eens gebruik kan maken van de wellness.

Robuuste duinen, weidse bossen, kleurrijke bloembollenvelden en een 13 km lang zandstrand. Het decor voor ontspannen uitstapjes, zakelijke bijeenkomsten en heerlijke vakanties. Een plek om verliefd op te worden en verliefd te blijven.

Noordwijk Binnen
Natuurlijk kom je naar Noordwijk voor de zee en het strand. Maar vergeet het charmante Noordwijk Binnen niet. Bezoek de oude dorpskern, proef de sfeer en ervaar hoe een heel ander Noordwijk tot leven komt.

Vertrek is mogelijk tussen 11 januari en 30 juni 2015. Je zal verblijven in het 3-sterren en met een 7.5 beoordeelde Astoria Hotel in Noordwijk. Je zal zelf voor vervoer naar Noordwijk moeten zorgen, maar een auto of een treinkaartje is natuurlijk snel geregeld.

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

shutterstock_140282833

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Schermafbeelding 2015-03-03 om 09.37.45

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)