Wil je even lekker weg in eigen land met jouw liefste? Geniet van een paar dagen romantiek en ervaar de gastvrijheid, en de prachtige natuur van Twente. Kom er zelf achter wat deze schilderachtige regio te bieden heeft tijdens jouw 3-daagse verblijf in een uitstekend hotel, inclusief adembenemend uitzicht op het mooie landschap, genietend van een (gratis) welkomstdrankje bij de open haard. Om deze dagen goed te beginnen geniet je op de eerste avond van een culinair viergangendiner bestaande uit gerechten met seizoensgebonden en lokale ingrediënten!

Gedurende deze romantische dagen zal je verblijven in het met een 8,6 beoordeelde Het Ros. Dit top 4-sterrenhotel is een beeldmerk van Twente en ligt aan de grens van De Lutte, een pittoresk dorp dat het middelpunt is van het adembenemende natuurgebied het Lutterzand. Dit maakt Het Ros de perfecte uitvalsbasis om de omgeving per fiets of wandeltocht te verkennen. Geniet bij de open haard van de lounge van een drankje nadat je samen hebt genoten van de buitensauna (toeslag).

Vanuit jouw comfortabele kamer waar je helemaal kunt ontspannen, heb je een fraai uitzicht op de omgeving bestaande uit bossen en weilanden.

Deze deal bestaat uit:
– 2 overnachtingen in Hotel Het Ros van Twente
– 2x een uitgebreid ontbijtbuffet
– Welkomstdrankje
– 1x een viergangendiner (op dag 1)
– 1x midgetgolfen
– Gratis fiets- en wandelroutes
– Gratis wifi
– Gratis parkeergelegenheid

Wees snel met boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Screen shot 2015-01-04 at 8.56.29 AM

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Screen shot 2015-01-04 at 8.55.59 AM

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)