Wil je er even tussenuit en hou je van luxe, kunst en cultuur, dan is deze deal in het bijzonder wat voor jou! We gaan naar het mooie kunstenaarsdorp Sint-Martens-Latem, genietend vanuit een goed 4-sterrenhotel waar je volop geniet, omgeven door luxueuze villa’s, de Leie rivier en een rijke geschiedenis. Leuk om te weten is dat dit dorp onder de 50 mooiste dorpen in Vlaanderen valt! Pak de auto en maak er een leuke road-trip van! Nu je er toch bent kun je ook meteen een minitrip naar Gent doen, meer voor jouw geld dus!

Deze deal houdt in:
– 1 nacht in een standaardkamer
– Een heerlijk ontbijt
– Gebruik van wifi
– Parkeren

Op een datum naar keuze tot en met 31 augustus 2015 kom je aan in het met een 4 (uit 5) beoordeelde Auberge du Pêcheur, waar je zult verblijven op basis van logies en ontbijt. Het hotel ligt direct aan de oever van rivier de Leie (pssttt…maak een boottocht!) en beschikt over een mooie binnenplaats waar je kunt genieten van jouw heerlijk ontbijt.

Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Screenshot 2015-04-19 11.26.33

Boek nu deze deal! Huur een auto en maak er een roadtrip van!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screenshot 2015-04-19 11.24.58

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)