Heerlijk 3 dagen genieten in het schitterende Belgisch Limburg. Je verblijft in het Eurotel Lanaken hotel, wat heerlijk centraal ligt. Zo ben je in 10 min rijden al in Maastricht waar je heerlijk kunt shoppen. Heb je Maastricht wel gezien? Kies dan voor de Shopping outlet Maasmechelen Village want daar krijg je gratis VIP dagpassen voor! Ook kun je ervoor kiezen om Valkenburg, Geulda, Hasselt of Genk te bezoeken. En voor de natuurliefhebbers onder ons, bezoek de indrukwekkende mergelgrotten in Riemst of ga heerlijk wandelen en fietsen in een van de 20 nabij gelegen natuurparken. Je hoort het al, het is teveel om op te noemen!

Er zijn verschillende data beschikbaar in november, december januari, februari. Je verblijft in het 4-sterren Eurotel Lanaken Hotel incl. ontijbt, 1 dag gratis parkeren, VIPdagpas Maasmechelen Village, Limburg vakantiepas en een stadsgids Maastricht.

Beschikbaarheid is beperkt dus boek deze deal snel!

eurotel-lanaken-different

Belgisch Limburg! Bekijk deze deal

Screen Shot 2014-10-22 at 2.27.57 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)