Kom 3 of 4 dagen tot rust in een prachtig landhuis in de Belgische Ardennen inclusief ontbijt, 1x viergangendiner en late checkout voor slechts €99. Niet verkeerd voor een hotel dat 8,3 scoort op zoover.

Een heuvelachtig landschap, de ochtendnevel die nog even blijft hangen en de frisse herfstlucht die je inademt… Een bezoek aan de Ardennen is elk seizoen een uiterst goed idee, maar wanneer de natuur versierd wordt door kastanjes, dwarrelende bladeren en paddestoelen is deze toch wel op zijn mooist! Na een stevige wandeling tussen de kleurrijke bomen nestel je je in de warmte en gezelligheid van het prachtige landgoed. Kijk om je heen naar het mooie decor waarin dit landhuis zich bevindt en geniet van een heerlijk viergangendiner – tot half januari een wildmenu. Tijd om even uit te rusten en al je zintuigen te verwennen met dit verblijf op een Belgisch landgoed!

10-11ardennen.jpg1.PNG1

Vlak bij Dinant, aan de oevers van de Lesse, vind je een prachtig landgoed gelegen op een groot groen park. De ideale plek om je dagelijkse leven even achter te laten, helemaal tot rust te komen en te genieten van een deugddoende vakantie. Je verblijft drie of vier dagen middenin het groen en kunt genieten van een lekker ontbijt en één keer van een heerlijk viergangendiner (tot ca. 15 januari een wildmenu). ’s Avonds kruip je heerlijk voldaan in je comfortabele bed om lekker te slapen. Zo kun je de volgende dag prachtige wandelingen maken of bijvoorbeeld Dinant bezoeken. Wat dit verblijf in de Ardennen uniek maakt is het royale tintje, in het landhuis voel je je even een echte keizerin. Romantiek, elegantie en natuur, dat zijn de kernwoorden voor de komende dagen!

10-11ardennen.jpg1.PNG1.PNG1

Je verblijft met deze deal in het Best Western Castel de Pont-à-Lesse. Gevestigd in een park van maar liefst 25 hectare, midden in de Ardennen, verwelkomt een prachtig landhuis je voor een romantisch weekendje. Het landhuis werd omgetoverd tot een fantastisch hotel, waar je je de koning te rijk voelt. Het restaurant straalt deftigheid uit, de bar is een plek van elegantie en daar mag je nog een verwarmd binnenzwembad bij optellen. De botanische tuin maakt het plaatje helemaal af. Vanwege het jachtseizoen zal het viergangendiner tot ongeveer 15 januari uit wildgerechten bestaan, daarna bestaat het diner uit seizoensgebonden producten (keuze van de chef). Bij aankomst in het hotel wordt bepaald op welke dag je het diner hebt. Dit hotel krijgt op zoover een goede score van 8,3 op basis van 41 beoordelingen.

Aankomst is mogelijk op verschillende data tot en met eind april 2016.
10-11ardennen.jpg1.PNG1.PNG1.PNG1.PNG1

Boek hier je verblijf Meer van dit soort deals

10-11ardennen.jpg1.PNG1.PNG1.PNG1.PNG1.PNG1.PNG1

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)