Lekker even ertussenuit naar Berlijn, maar dan net even anders! Bezoek nu deze prachtige historische stad voor maar €49 inclusief boottocht en bekijk de culturele bezienswaardigheden op de mooiste manier; vanaf het water! Omdat een groot deel van de schitterende gebouwen aan het water zijn gebouwd, is dit dé manier om de stad te bezichtigen. Maak tijdens je stedentrip deze prachtige rondvaart over de Spree en ontdek de mooiste plekjes van Berlijn. Daarnaast verblijf je ook nog eens in een premium-hotel naar keuze inclusief ontbijt!

Berlijn

Spreerondvaart

Laat je meevoeren door één uur lang vaarplezier. De tocht brengt je langs de historische Nikolaiwijk, de Rijksdag, de Dom van Berlijn, het Museumsinsel en het Haus der Kulturen der Welt in het stadsdeel Mitte. Ook het centraal station van glas en staal en het Bellevue-slot zijn het bezichtigen waard. Ga op excursie per boot en ontdek wat de geschiedenis van Berlijn jou allemaal te bieden heeft.

Image with ID: 168410 not Found

Stedentrip Berlijn

Naast de bezienswaardigheden tijdens de boottocht heeft deze miljoenenstad natuurlijk nog veel meer te bieden. Zo kan je een bezoek brengen aan het herdenkingsmonument van de Berlijnse muur of ga een heerlijk hapje eten in één van de talloze restaurantjes in het centrum van Berlijn. Guten Appetit!

screenshot van de deal

berlijn