Altijd al eens een bezoekje willen brengen aan de bruisende en kunstzinnige wereldstad Berlijn? Je verblijft hier nu 3 dagen in een luxe en centraal gelegen 4-sterren design hotel voor maar €69!

Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en tevens de populairste bestemming voor een stedentrip in Duitsland. De meer dan drie miljoen inwoners tellende metropool kent een roemruchte geschiedenis. Hoewel de stad een eeuwenlange historie kent is het juist de recente geschiedenis die zo haar stempel drukt op deze stad. De Tweede Wereldoorlog en de naoorlogse periode hebben voor een groot deel het gezicht van het huidige Berlijn bepaald. Zo is bijvoorbeeld het centrum van Berlijn niet geheel ongeschonden uit de strijd gekomen.

Het 4-sterren Art’otl Berlin  City Center West Hotel waar je zult verblijven staat helemaal in het teken van de kunstscène van Berlijn. Je vind hier de perfecte mix tussen kunst en luxe comfort. De originele werken van de wereldberoemde kunstenaar Andy Warhol worden in de gastenkamers en openbare ruimtes geëxposeerd. Zo zul jij je tijdens je gehele verblijf voelen alsof je een ware expositie bezoekt! Elke ochtend kun je je voorbereiden op het verkennen van de stad met een lekker ontbijtje, en door de centrale ligging ben jij binnen no-time bij de leukste plekjes en bezienswaardigheden zodat je volop gebruik kunt maken van de tijd die je hebt!

Zie jij jezelf als rondstruinen door de straten van Berlijn? Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt! 

art hotel berlin

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

hotel berlin

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)