Uitje naar Den Haag – overnacht in het Best Western Hotel

Bezoek Scheveningen en het centrum van Den Haag vanuit je hotel met ontbijt

  • Hotel Best Western Den Haag
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 39,-

Tijd voor een uitje naar Den Haag! Je logeert al voor €39 per persoon in het Best Western Hotel in de hofstad, inclusief allerlei extra’s. Een welkomstdrankje en het ontbijt zijn bijvoorbeeld telkens inbegrepen. Boek je nachtje Den Haag! 

strand-van-scheveningen

Bezoek Scheveningen en Den Haag

Het populairste strand van Nederland ligt op slechts een paar minuten rijden van je hotel. Ga uitwaaien op het strand van Scheveningen en drink een kop koffie in een van de vele strandlounges. Als je eenmaal zit wil je hier eigenlijk nooit meer weg! Het uitzicht op het water en de pier aan de ene kant en het luxe Kurhaus aan de andere kant van de boulevard maakt van het strand een van de meest geliefde locaties van het land. Ook Den Haag is meer dan de moeite waard. Kijk waar de politici dagelijks hard aan het werk zijn om Nederland beter te maken en probeer een blik te werpen op het torentje van Mark Rutte. Op de gezellige pleinen kun je een drankje doen en in het Mauritshuis bewonder je schilderijen van de beroemdste schilders uit de vaderlandse historie.

hofvijver den haag

Verblijf in het Best Western Hotel

Midden in de chique ambassadewijk staat het Best Western Hotel van Den Haag. Vanaf hier is het slechts een paar minuten wandelen naar de tram die je de ene kant op naar Scheveningen brengt en de andere kant naar het centrum van Den Haag. Ook kun je bij het hotel fietsen huren om zo naar het strand of de stad te fietsen. Bij aankomst word je getrakteerd op een welkomstdrankje en bij vertrek krijg je gratis een coffee to-go aangeboden. Na een nachtje in een van de comfortabele kamers kun je uitgerust aanschuiven bij het ontbijt. Op Tripadvisor krijgt het hotel een zeer goede beoordeling van 4 op 5 punten van eerdere bezoekers.

screenshot van de deal

screenshot